dinsdag 1 maart 2016

Vrijkaarten voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen


Superleuk, ik mag 5 x twee vrijkaarten verloten onder mijn volgers.

Win vrijkaarten voor:
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. het leukste creatieve uitje van het jaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen!

De Knotsgekke kaarten- en Scrapdagen worden gehouden op:
10, 11 en 12 maart 2016 in de Ijsselhallen Zwolle en  
31 maart, 1 en 2 april 2016 in de Branbanthallen Den Bosch

Meer informatie kun je vinden op: www.knotsgekkekaartendagen.nl

Wat moet je doen om kans te maken op twee vrijkaarten:
- allereerst volger worden van mijn blog
- ten tweede een reactie achter laten onder deze blogpost.

Op 1 maart laat ik weten wie de 5 winnaars zijn.

19 opmerkingen:

Mariëtte zei

Super leuk dat je vrijkaarten mag weggeven. Ik waag graag een kansje om kaartjes te winnen om naar Zwolle te gaan. Zo kan ik mijn vriendin meevragen! Groetjes Mariëtte.

Sandra1968 zei

Wat leuk dat jij ook kaarten weg mag geven. En ook ik waag heel graag een kans om kaarten te winnen voor de Knotsgekken Kaarten en Scrapdagen in Zwolle.
Groetjes, Sandra

Cj zei

O, wat leuk..natuurlijk waag ik graag een kansje.
Altijd leuk een vrijkaartje kan ik meer uitgeven op de beurs :)
Gr Cissy

Maaike Huisman zei

In geval van een vrijkaartje wil lik er ook wel heen, dus ik waag een kansje, Annemarie

Groetje, Maaike

Rianne zei

Ik wil ook wel een kansje wagen om deze kaartjes te winnen

Geertje zei

Wat een super leuke actie!! Ik wil graag naar de knotsgekke kaarten en scrapdagen in zwolle en duim dat ik één van de gelukkige winnaars mag zijn.
Groetjes Geertje

Ria zei

Oh wat leuk Annemarie .... daar wil ik natuurlijk ook graag een kans voor wagen.
Het zou super leuk zijn als ik samen met mijn schoonzuster naar Zwolle zou kunnen gaan. Zij duwt mijn rolstoel dan altijd, maar is het ook gewoon super gezellig samen.
Groetjes, Ria

Ik ben Anneke zei

Wat een leuke actie Annemarie.
En super dat de beurs er weer is,daar kunnen we niet zonder.
Ik zou wel samen met mijn schoonzusje willen gaan als ik zou winnen.
Groetjes @nneke

Mirjam zei

O, wat een leuke actie! Ik volg je blog al een tijd en zou het leuk vinden om die vrijkaarten te winnen, dan kan ik samen met mijn schoonzus gaan :-)
Groetjes,
Mirjam

Wiebine zei

Oh, wat een leuke actie Annemarie, ik wil er wel weer eens naartoe. Fijn dat de beurs er dit jaar weer is, en ik schaam me diep, maar was nog niet eens volger van je, heb ik snel gedaan :)
groetjes,
Wiebine

Caroline Cards zei

Een ontzettend leuke actie Annemarie. Ik zou dolblij zijn met de kaarten omdat ik dan met mijn vriendin naar de beurs in Den Bosch kan gaan!
groetjes, Caroline

Unknown zei

Heel erg leuk dat je vrijkaarten mag weggeven Annemarie! Ik zou echt ontzettend blij zijn met die kaarten, want dan heb ik eindelijk eens een goede reden om daarheen te gaan, want ik ben er nog nooit geweest terwijl het me wel ontzettend leuk lijkt!!
Lieve groetjes, Gelinda

Angelique zei

Wat leuk dat je vrijkaartjes voor deze leuke beurs mag weggeven. Ik ben er nog nooit geweest maar zou het leuk vinden om met mijn moeder de dagen in Den Bosch te bezoeken.
lieve groetjes Angelique

Rita v/d. Zee zei

Ik wil ook graag een gokje wagen ,wat een leuke actie van je Annemarie en Zwolle was altijd een hele fijne beurs hoop dat ze nu blijven ''bestaan'' groetjes Rita

Jeanette zei

Volger van jou was ik al een poosje, gelukkig. Een berichtje achterlaten is niet zo moeilijk. Super leuk weer de beurs in Zwolle ben ik al meerder malen geweest en altijd erg gezellig. Den Bosch vindt ik een beetje uit de richting.

Groetjes Jeanette

Welmoed zei

Super dat je kaarten mag weggeven voor deze beurs, en dat 'ie weer in Zwolle wordt gehouden! Gezellig om hier een dag met z'n allen te 'shoppen'/sneupen naar nieuwe knutsel spulletjes!

Vriendelijk groet,
Welmoed

Linda Visser - van der Velden zei

Wat leuk zeg dat je kaarten weg mag geven! Ik waag graag een kansje, zou graag dit jaar weer met mijn moeder naar Den Bosch gaan. Heerlijk een dagje ideeën opdoen en nieuwe spulletjes kopen natuurlijk! Groetjes, Linda

Tynke zei

Wat leuk zeg! Ik doe ook mee!!

Made by Nicolette zei

Hallo Annemarie,

Ik zou dolgraag vrijkaartjes willen winnen voor Den Bosch op 1 april. Dan kan ik weer gaan genieten, want ik vind het heerlijk om daar rond te struinen en ideeën op te doen.

Groetjes Nicolette