woensdag 11 januari 2023

Liftchallenge

Het is al flink lang geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. Hetis niet dat ik helemaal geen kaarten meer maak, maar vaak neem ik de moeite niet om er een foto van te maken of om er een blogpost mee te maken. Ik ga mijn best doen dat dit jaar wel te doen. Ik zag op het Lift Challenge blog een erg leuk kaart voorbij komen om te liften. De opdracht is: maak een kaart met een transparante voorkant en emboss dit net als het voorbeeld. Dit is mijn uitvoering geworden:
Papier: Action Embossingstans: geen idee Tekt stans: Joy!

6 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Wat een leuke liftkaart heb je gemaakt. Groetjes, Ankie

Marjan zei

Je kaart is superleuk, Annemarie! De cupcakes, de cirkel eromheen en dat vrolijke zigzagrandje, mooi gelukte embossing ook. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, dank je wel.

Cornelie zei

Wat leuk dat je dan gelijk met de Liftchallenge meedoet. Wat een mooie, sfeervolle kaart heb je gemaakt. Met heel veel aandacht, zo ziet het eruit. Leuk!
Bij mij is het foto's nemen al zo'n gewoonte geworden. En als ik dan weer eens terug scroll op mijn blog denk ik vaak, O, ja, die had ik ook nog gemaakt. Toch wel leuk om af en toe eens terug te zien;-)
Bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge Annemarie!

Femminde zei

Wat super leuk om weer eens een post van jou te zien!! Heel gaaf gemaakt deze kaart.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Kekke Kaarten zei

Wat een vrolijke kaart heb je gemaakt! Heel goed gelukt.
Groetjes, Gerjon (www.kekkekaarten.blogspot.com)

Nicole Parmentier zei

Ik ben blij dat je van je kaartje toch een foto hebt genomen om hem aan ons te laten zien. Hij is echt superleuk met de vrolijke papiertjes en taartjes! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.