woensdag 21 januari 2015

Chocoladedoosje

Vorige week liet ik jullie een easelkaart zien die ik maakte van het prachtige papier Afternoon Tea van Scrapberry's, vandaag het bijpassende chocoladedoosje, want thee en chocolade zijn heerlijk bij elkaar!
Ik vond een mooi patroon op de side van Marianne Design Challengeblog (ik maakte er vorige week ook al een mooi doosje mee) en knipte dit patroon uit het mooie houtnerfpapier van Aftenoon Tea.
Vervolgens plakte ik het doosje in elkaar.
Let wel op dat je het doosje op de juiste wijze aan elkaar plakt (zie foto hieronder) zodat je de onderkant goed in elkaar kunt vouwen.
Het doosje heeft niet veel versiering nodig, maar voor de voorkant knipte ik een mooie afbeelding uit het designpapier en die plakte ik verhoogd op een doily. 
De tekst is ook van Scrapberry's en die stempelde ik met een grijze stempelinkt, is net wat minder hard dan stempelen met zwarte inkt.
Op de zijkant plakte ik twee mooie vlinders.
En op de andere kant maakte ik een bloemenpartij.
Ik heb de bloemenstempel (ook van Scrapberry's) een paar keer afgedrukt op een stuk tissue, vervolgens de bloemen uitgeknipt en bewerkt met distressinkt. Als laatste heb ze opgestappeld en er een mooie brad doorheen gedaan. Zo heb je een prachtige bloem.
Zijaanzicht.
Bovenaanzicht.
Ik had geen bonbons in huis, maar wel mercichocolaatjes. Ik heb een paar in een stukje tule gevouwen en hier een strikje omgedaan. Ze passen precies in het doosje.
Zo heb je een mooi kadootje bij je kaart!

Gebruikte materialen van Creabest:
papier Scrapberry's Afternoon Tea Teatime
paperpad Scrapberry's Afternoon Tea
stempels Scrapberry's Afternoon Tea Sweet to Sweet
Afternoon Tea Brads
Afternoon Tea Adhesive Gems
Afternoon Tea polymer items Tea-party

4 opmerkingen:

Welmoed zei

Mooi gedaan, Annemarie!
...en ook erg lekker!

Vr. gr. Welmoed

Jeanette zei

Prachtig doosje Annemarie! En inderdaad het heeft niet veel versiering nodig want het papier is super mooi. Geweldige bloem bovenop het doosje.

Groetjes Jeanette

Els zei

Een schitterend mooi doosje Annemarie en zo leuk die kopjes erbij op. Ook de sluiting is perfect.
Groetjes, Els

Klaske zei

ik vind m prachtig Annemarie!